euphoria.jpg

Viva Tonique 'M'

Dit tonicum overwint de strijd met het onevenwicht in de innerlijke hormoonhuishouding van de man, emotionele stress en het streven naar rendabiliteit en goede prestaties. Het maakt de jongere man meer prestatie bewust en de rijpere man vindt opnieuw de krachten van zijn jongere jaren. Op een natuurlijke en harmonieuse manier volbrengt deze Tonique M zijn taak op seksueel gebied en brengt meer levensvreugde en een groter zelfvertrouwen.

Viva Tonique 'F'

Dit tonicum versoepelt de hormonale huishouding, spanningen en irritaties. Voor de jonge vrouw brengt het meer sereniteit en vertrouwen, voor de rijpere dame verzacht het de ongemakken van de leeftijd, ondersteunt het de seksuele functies en de vrijheid van energie in het bekken met als gevolg een bloeiende herbeleving van het dagelijks leven.

Viva Zen

Dit tonicum heeft een uitstekende oosterse natuurlijke samenstelling waardoor het de kunst van het loslaten verwezenlijkt, evenwicht van Ying & Yang brengt en een harmonie van kracht en zachtheid bevat om een totaal mechanisme te verzekeren. Viva Tonique Zen regelt de stroom van transmitters in de hersenen, verbetert de bloedcirculatie en de wisselwerking van de zenuwen, waardoor het op een natuurlijke wijze het humeur verbetert en meer energie brengt. Aangewezen bij humeur schommelingen, geheugen- en concentratie verlies, overmatige stress, burn-out verschijnselen, oververmoeidheid en jet-lag.