Over Ons

Bellipharma is een echte Belgische apotheek. Als Belgische apotheek biedt Bellipharma u dezelfde kwaliteitswaarborgen als een "gewone" apotheek op het Belgische grondgebied!

Kwaliteit is onze eerste zorg. Alle producten die op de site worden voorgesteld zijn Belgische artikelen (geen import); ze beantwoorden dus strikt aan de kwaliteitsnormen die op de Belgische markt van kracht zijn.

Bellipharma is het online gedeelte van apotheek Bellipharma Nord bvba, Gaucheretstraat 3, 1030 Brussel. De apotheek is van maandag tot vrijdag open van 7u30 tot 18u30 en zaterdag van 10u tot 17u. Het overzicht van uw geneesmiddelen die u bij Bellipharma hebt aangekocht, wordt bewaard in onze beveiligde database in de apotheek om de controle en de farmaceutische zorgen kunnen vergemakkelijken.

De site is vermeld bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), dat de wettelijkheid van de Belgische online-apotheken moet controleren.

U vindt Bellipharma (Bellipharma Nord) in de FAGG lijst van de apotheken die vergund zijn.

Keuze en gedetailleerde informatie!

Om u een uiterst ruim assortiment aan te bieden (meer dan 35.000 producten, leverbaar in 24u-48u), respecteren we uw persoonlijke behoeften. We dringen u onze keuze niet op, maar we adviseren u volgens uw specifieke behoeften: dat is fundamenteel voor Bellipharma.

Daarom kunt u alle geneesmiddelen die in België zonder voorschrift te verkrijgen zijn, op de site terugvinden. En om u de beste dienstverlening te bieden, geeft Bellipharma u voor elk product zo veel mogelijk informatie. U kunt bijvoorbeeld de bijsluiter van elk geneesmiddel online raadplegen.

U adviseren zonder u iets op te dringen, daar streeft Bellipharma naar: de producten met het label 'Onze Selectie' zijn hiervan een goed voorbeeld.

De niet-geneeskundige producten met het APB-label worden geanalyseerd door de Algemene Pharmaceutische Bond (APB) die hun samenstelling waarborgt.

De prijs!

Bent u op zoek naar de beste prijs? Raadpleeg dan onze rubriek promoties: deze bevat alle promoties die beschikbaar zijn op de site. Wilt u weten wat het goedkoopste product is binnen elke categorie of subcategorie? Na uw opzoeking kunt u ze rangschikken volgens prijs door bovenaan op de prijskolom te klikken! Eenvoudig, efficiënt en zeer praktisch!

Snelheid en efficiëntie!

Om zo snel mogelijk aan de verwachtingen van onze patiënten te voldoen, beschikt Bellipharma over een team van apothekers en apothekersassistenten die uw bestellingen controleren en klaarmaken.

Ons team beantwoordt al uw vragen via telefoon, WhatsApp of e-mail binnen 24u op werkdagen.